De Wal Management Consultancy voor Mens & Organisatie
De Wal Management Consultancy voor Mens en Organisatie
 
2014-01-30 14.57.07.jpg

Gerdien de Wal

Ik heb vele jaren als (interim)manager in de publieke sector gewerkt. Mensen in hun kracht zetten, samen hun talenten naar boven halen en ruimte scheppen voor vernieuwing. Dat is mijn drijfveer en handelsmerk. Ik verbind, letterlijk en figuurlijk. Ik zoek de synergie van 1 + 1 = 3.

Mijn expertise is breed. Leidinggeven aan teams in de Economische sector, het Landelijk Gebied en het Sociale Domein. Begeleiden van organisatieverandervraagstukken en het entameren van digitale dienstverlening. Focus lag altijd op de opgave en het behalen van de gestelde doelen. Out of the box denken, kantelen, innoveren en inspireren zijn belangrijke pijlers in mijn werk. Vernieuwen en veranderen in organisaties, vanuit de kracht die medewerkers hebben, want zij zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie.

Ik werk als freelance verandermanager en organisatieadviseur. Mijn bureau heb ik opgericht in 2000.

Samenwerking
Maatwerk leveren op de vraag van de opdrachtgever, vraagt kennis op velerlei terrein. Ik werk graag samen met inspirerende collega's van andere bureaus, zodat er een mooi spectrum van competenties en persoonlijkheden ontstaat.

 

 

Gerdien de Wal Curriculum Vitae

 
Kathinka Fortuin foto.png

Samenwerkingspartner

Kathinka Fortuin is co-auteur van ons boek 'Het Goud van de 55-plusser'. Haar aandacht voor mens en organisatie, haar zuiverheid in kijken en haar liefde voor het vak, inspireren mij.

Zij is sinds 1989 oprichter-eigenaar van Bureau Liedeweijde. De focus binnen al haar projecten gaat over de mens en hoe die zich ontwikkelt in zijn werkomgeving. Ze maakt daarbij zowel gebruik van haar kennis op het gebied van bedrijfskunde als haar psychologisch inzicht in menselijk gedrag.  In haar huidige praktijk vallen Kathinka’s achtergronden samen en kan zij, afhankelijk van de vraag, precies dát inzetten wat nodig is.

 
Frans Sandbergen.jpg

Samenwerkingspartner

Inspirerend voor mij is Frans Sandbergen. Een filosoof van geboorte, die de kunst verstaat om met heel zijn wezen naar je te luisteren. Ontdekken en aanspreken van jouw gedachtengoed en kracht is zijn passie. In korte tijd weet hij met jou in kaart te brengen, waar je toekomst ligt in 'zijn en werken'.

 

 

 

 
Jan Willem Zeelenberg.jpg

Samenwerkingspartner

Kracht ervaar ik ook bij Jan Willem Zeelenberg. Een gepassioneerde veranderaar, die oog heeft voor mens en organisatie. Hij voelt haarfijn het huidige tijdsgewricht aan, getuige zijn inspirerende filmpje Wisselende Wereldbeelden, te bekijken op Youtube.

 

Opdrachtgevers

In de afgelopen vijftien jaar heb ik opdrachten uitgevoerd voor het De Gerechterlijke Organisatie Amsterdam, de Algemene Bestuursdienst, het ROI - opleidingsinstituut voor de overheid, de Nederlands Hervormde kerk, Rijkswaterstaat, Zeelenberg BV, K2 Brabants Kenniscentrum Jeugd.

De opdrachten zijn divers. Coaching van managers, docent van een managementleergang en van een griffiersopleiding, interim-werkzaamheden, projectmanagement, begeleiding diplomatenklasjes, implementatie A3-jaarplan methodiek.